NIEUW: Account Manager Affinity

VACATURE
Account Manager Affinity

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven onderneming met familiale roots en als verzekeringsmakelaar dochter van een Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB.

Met een hoofdzetel gelegen in het hartje van Gent aan de mooie Coupure, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: Waar een WILL(EMOT) is, is een weg. Door multi-inzetbaar te zijn en out-of-the-box te denken maken wij het verschil.

Teneinde ons onafhankelijk makelaarskantoor Willemot 1841 (www.willemot1841.be) te versterken zoeken we een Account Manager die rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke, voor onze afdeling Affinity; gespecialiseerd in het aanbieden van collectieve verzekeringsproducten op maat voor specifieke doelgroepen.

In deze uitdagende functie verzorg je de commerciële contacten met de klanten en verzekeringsmaatschappijen, optimaliseer je de lopende contracten en streef je naar uitbreiding van de portefeuille.
Je geeft ondersteuning aan je collega’s binnen het team Affinity en kijkt toe op de correcte behandeling van de vragen en opmaak van documenten voor de toetreders van de diverse beroepsinstituten.
In samenspraak met deze instituten verzorg je de ledencommunicatie aangaande eventuele polis aanpassingen alsook het productaanbod.
Je coördineert het reilen en zeilen binnen het team Affinity en hebt als doel het efficiënter maken van de interne processen; hiervoor werk je procedures uit en zorg je dat deze nauwgezet gevolg worden. Samen met collega’s van de andere interne diensten zorg je voor de integratie van de polis aanpassingen & nieuwe producten binnen het informaticasysteem.

Je pleegt overleg met onze schadedienst in het kader van de schadecomités.

Werken bij Willemot, is niet zomaar werken voor een verzekeringsmakelaar. Je komt terecht in een dynamisch en aangenaam (echt!) team en bedrijf waar teamspirit, persoonlijke groei en collegialiteit gepaard gaan met tal van activiteiten georganiseerd door ons WILL(EMOT) team. Wij bieden een marktconform loon, aangevuld met – uiteraard een mooie groeps-en hospitalisatieverzekering , maaltijd- en ecocheques, en een tegemoetkoming als je met de fiets of het openbaar vervoer komt.

Heb je een master Rechten of Economie, heb je minstens 5 jaar ervaring in bedrijfsverzekeringen (bij voorkeur met een attest PCP)? Ben je op zoek naar een functie waar je jouw commerciële drive kan combineren met het operationele werk achter de schermen?

Dan ben jij zonder twijfel de collega waar we naar op zoek zijn. Positiviteit, flexibiliteit en zelfstandigheid zijn jouw joker.
Ben je ondertussen even enthousiast als wij en wil je zo snel mogelijk aan de slag bij WILLEMOT, stuur ons dan jouw cv met een kleine persoonlijke voorstelling naar sollicitatie@willemot.be.