NIEUW: Account Manager Affinity

VACATURE
Account Manager Affinity

Willemot nv, opgericht in 1841, is een gedreven familiale onderneming en als verzekeringsmakelaar dochter van een Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van onze lokale verzekeringstussenpersonen en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt.

Op vandaag is Willemot een bedrijf in volle expansie met op termijn tevens Europese doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf kende een groei van meer dan 30% in de voorbije jaren. We hebben al jaren een team zeer loyale en hardwerkende collega’s, maar zijn nog op zoek naar nieuwe medewerkers om deze groei te ondersteunen.

Je bent op zoek naar een job in een bedrijf in volle ‘change’ en dus met veel mogelijkheden, waar niks of niemand lang stilstaat. Wij hebben een KMO-mentaliteit met de mogelijkheden van een beursgenoteerde holding.  Bij ons zijn er veel toffe collega’s, ook al zit iedereen nog even wat verder weg door het verplichte thuiswerk. Wij bieden flexibele werkuren, een kantoor in hartje Gent, een mooi loonpakket en zeker niet onbelangrijk: werkzekerheid!

Werken bij Willemot, is niet zomaar werken voor een verzekeringsmakelaar. Je komt terecht in een bedrijf waar teamspirit en collegialiteit gepaard gaan met persoonlijke en professionele groei.

Heb je een commerciële drive maar ben je ook begaan met de kleine lettertjes van contracten? Durf je bepaalde professionele instituten te woord staan, heb je oog voor de operationele workflow terwijl je een klein team aanstuurt: dan ben jij misschien wel onze nieuwe Accountmanager Affinity?

Ben jij onze nieuwe collega of ken jij iemand die samen met ons 2021 wil inzetten met een nieuwe job, mail  jouw cv naar sollicitatie@willemot.beje krijgt binnen de week een reactie