NIEUW: Advisor Health Care

VACATURE
Advisor Health Care

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven familiale onderneming en als verzekeringsmakelaar dochter van een Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van
onze lokale verzekeringstussenpersonen en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt.

Met een hoofdzetel gelegen in het hartje van Gent aan de mooie Coupure, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: Waar een WILL(EMOT) is, is een weg. Door multiinzetbaar te zijn en out-of-the-box te denken maken wij het verschil.

Wij zijn op zoek naar een Advisor Health Care!

In deze boeiende functie, ondersteun je onze verzekeringsbemiddelaars over het hele land. Voor de uitbouw en ondersteuning van hun verzekeringsportefeuille, sta je steeds klaar met advies en oplossingen op maat voor de eindklant. Je wordt enthousiast bij het vinden van de beste offerte bij de juiste maatschappij en staat in voor de snelle opmaak van de polis. Je neemt elk dossier ter harte en houdt niet van losse eindjes, zo verwerk je elk dossier correct in het systeem en zorg je voor een foutloze administratieve opvolging.

Werken bij Willemot, is niet zomaar werken voor een verzekeringsmakelaar. Je komt terecht in een dynamisch en aangenaam (echt!) team en bedrijf waar teamspirit, persoonlijke groei en collegialiteit gepaard gaan met tal van activiteiten georganiseerd door ons WILL(EMOT) team. Wij bieden een marktconform loon, aangevuld met uiteraard een mooie groeps-en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, en een tegemoetkoming als je met de fiets of het openbaar vervoer komt.

Heb je een bachelor diploma of heb je een ervaring opgebouwd in (hospitalisatie)verzekeringen of ben je geregistreerd als PCP, schrikt de Franse taal jou niet af en ben je op zoek naar een functie waar je administratieve diensten aanbiedt? Dan ben jij zonder twijfel de collega waar we naar op zoek zijn. Positiviteit, flexibiliteit en stressbestendigheid zijn jouw joker.

Ben je ondertussen even enthousiast als wij en wil je zo snel mogelijk aan de slag bij WILLEMOT, stuur ons dan jouw cv met een kleine persoonlijke voorstelling naar sollicitatie@willemot.be