NIEUW: Client Advisor

VACATURE
Client Advisor

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven familiale onderneming en als verzekeringsmakelaar dochter van een Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB.

Met een hoofdzetel gelegen in het hartje van Gent aan de mooie Coupure, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: Waar een WILL(EMOT) is, is een weg. Door multiinzetbaar te zijn en out-of-the-box te denken maken wij het verschil.

Teneinde ons onafhankelijk makelaarskantoor Willemot 1841 (www.willemot1841.be), te versterken zoeken we een Client Advisor die rapporteert aan de Account Manager, voor onze cel Particulieren;

In deze gevarieerde functie verzorg je de commerciële contacten met de klanten en verzekeringsmaatschappijen, optimaliseer je de lopende contracten en streef je naar uitbreiding van de portefeuille. Je knoopt duurzame relaties aan met de klanten, in je rol van vertrouwelijke en professionele gesprekspartner, je behartigt de belangen van de klanten. Je houdt van correcte en volledige administratie en kan jouw perfectionisme onder andere kwijt bij de controle, verwerking & verzending van de polisstukken.

Werken bij Willemot, is niet zomaar werken voor een verzekeringsmakelaar. Je komt terecht in een dynamisch en aangenaam (echt!) team en bedrijf waar teamspirit, persoonlijke groei en collegialiteit gepaard gaan met tal van activiteiten georganiseerd door ons WILL(EMOT) team. Wij bieden een marktconform loon, aangevuld met uiteraard een mooie groeps-en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, en een tegemoetkoming als je met de fiets of het openbaar vervoer komt.

Heb je reeds ervaring in verzekeringen (bij voorkeur met een attest PCP)? Ben je op zoek naar een functie waar je jouw voorkeur voor administratie kan combineren met jouw sociaal vermogen?

Dan ben jij zonder twijfel de collega waar we naar op zoek zijn! Oog voor detail, flexibiliteit en zelfstandigheid zijn jouw extra troef.

Ben je ondertussen even enthousiast als wij en wil je zo snel mogelijk aan de slag bij WILLEMOT, stuur ons dan jouw cv met een kleine persoonlijke voorstelling naar sollicitatie@willemot.be