NIEUW: Commercieel productiebeheerder BOAR

VACATURE
Commercieel productiebeheerder BOAR

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven onderneming met familiale roots en als verzekeringsmakelaar dochter van een Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van onze lokale verzekeringstussenpersonen en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt.

Met een hoofdzetel gelegen in het hartje van Gent aan de mooie Coupure, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: Waar een WILL(EMOT) is, is een weg. Door multi-inzetbaar te zijn en out-of-the-box te denken maken wij het verschil.

Teneinde ons 3-koppig team van BOAR Brussel-Wallonië te versterken zijn we vandaag op zoek naar een extra Commercieel Productiebeheerder.

In deze boeiende functie, ondersteun je de verzekeringsbemiddelaars voor de regio Brussel en Wallonië. Voor de uitbouw en ondersteuning van hun verzekeringsportefeuille, sta je steeds klaar met advies en oplossingen op maat voor de eindklant. Je wordt enthousiast bij het vinden van de meest gepaste verzekering en maatschappij en onderhandelt graag de scherpste tarieven. Je neemt elk dossier ter harte en houdt niet van losse eindjes, zo verwerk je elk dossier correct in het systeem en zorg je voor een foutloze administratieve opvolging.

Werken bij Willemot, is niet zomaar werken voor een verzekeringsmakelaar. Je komt terecht in een bedrijf waar teamspirit, persoonlijke groei en collegialiteit gepaard gaan met tal van activiteiten georganiseerd door ons WILL(EMOT) team. Wij bieden een marktconform loon, aangevuld met uiteraard een mooie groeps-en hospitalisatieverzekering , maaltijd- en ecocheques, en een tegemoetkoming als je met de fiets of het openbaar vervoer komt.

Heb je een bachelor Financie- en Verzekeringswezen (of ben je geregistreerd als PCP of VVD), parlez-vous quelques mots de français, ben je op zoek naar een functie waar je diensten aanbiedt maar ook aan de slag kan met jouw commerciële flair? Dan ben jij zonder twijfel de collega waar we naar op zoek zijn. Positiviteit, flexibiliteit en stressbestendigheid zijn jouw joker.

Ben je ondertussen enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag bij WILLEMOT, stuur ons dan jouw cv met een kleine persoonlijke voorstelling naar sollicitatie@willemot.be.