Nieuw: HR & Management Assistant

VACATURE
HR & Management Assistant

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven familiale onderneming en als verzekeringsmakelaar dochter van een Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van
onze lokale verzekeringstussenpersonen en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt.

Met een hoofdzetel gelegen in het hartje van Gent aan de mooie Coupure, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: Waar een WILL(EMOT) is, is een weg. Door multiinzetbaar te zijn en out-of-the-box te denken maken wij het verschil.

Wij zijn op zoek naar een HR & Management Assistant!

In deze boeiende en veelzijdige functie ondersteun je de HR Manager en de Board van Willemot op administratief vlak. Als HR Assistant ben je het eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf, voor nieuwe en bestaande medewerkers. Je verzorgt het on boarding proces, beheert het tijdsregistratiepakket, zorgt voor het uitschrijven en updaten van HR procedures, werkt mee aan het welzijn van de medewerker. Als Management Assistant zorg je voor het inplannen van afspraken en het agendabeheer, voorbereiden van en notuleren tijdens vergaderingen, opmaken van presentaties, vertalingen, etc…Je neemt elke taak ter harte en zorgt voor een foutloze administratieve opvolging.

Werken bij Willemot, is niet zomaar werken voor een verzekeringsmakelaar. Je komt terecht in een dynamisch en aangenaam (echt!) team en bedrijf waar teamspirit, persoonlijke groei en collegialiteit gepaard gaan met tal van activiteiten georganiseerd door ons WILL(EMOT) team. Wij bieden een marktconform loon, aangevuld met uiteraard een mooie groeps-en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, en een tegemoetkoming als je met de fiets of het openbaar vervoer komt.

Heb je ervaring in HR en administratie? Wil je je engageren voor het bedrijf en haar personeelsleden, zet je graag de puntjes op de i, ben je flexibel en communicatief? Heeft MS-office geen geheimen voor jou, heb je ook interesse om de functie van preventieadviseur op jou te nemen (indien geen ervaring kunnen we de opleiding aanbieden) en spreek je bovendien naast Nederlands en Frans nog een goed woordje Engels of Duits? Dan ben jij zonder twijfel de parel waar we naar op zoek zijn. Positiviteit, flexibiliteit en stressbestendigheid zijn jouw jokers.

Ben je ondertussen even enthousiast als wij en wil je zo snel mogelijk aan de slag bij WILLEMOT, stuur ons dan jouw cv met een kleine persoonlijke voorstelling naar sollicitatie@willemot.be