Nieuw: Junior Medewerker Finance

VACATURE
Junior Medewerker Finance

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven familiale onderneming en als verzekeringsmakelaar dochter van een Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van
onze lokale verzekeringstussenpersonen en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt.

Met een hoofdzetel gelegen in het hartje van Gent aan de mooie Coupure, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: Waar een WILL(EMOT) is, is een weg. Door multiinzetbaar te zijn en out-of-the-box te denken maken wij het verschil.

Wij zijn op zoek naar een Junior medewerker voor het Team Finance!

In het team Finance heb je een divers administratief boekhoudkundige takenpakket gelinkt aan onze samenwerking met diverse verzekeringsmaatschappijen en onze verzekeringstussenpersonen. Je biedt ondersteuning aan je collega’s maar bent ook inzetbaar als back-up. Op termijn kan je verder doorgroeien in de boekhoudkundige verwerking en ook mee instaan voor de afsluitingen.

Werken bij Willemot, is niet zomaar werken voor een verzekeringsmakelaar. Je komt terecht in een dynamisch en aangenaam (echt!) team en bedrijf waar teamspirit, persoonlijke groei en collegialiteit gepaard gaan met tal van activiteiten georganiseerd door ons WILL(EMOT) team. Wij bieden een marktconform loon, aangevuld met uiteraard een mooie groeps-en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, en een tegemoetkoming als je met de fiets of het openbaar vervoer komt.

Heb je een opleiding boekhouding achter de rug? Ben je punctueel, kan je zonder aarzelen de juiste prioriteiten stellen en heb je een flexibele werkmentaliteit? Hou je van cijfers en administratief werk en heb je kennis van MS Office? Heb je op de koop toe reeds enige ervaring in een verzekeringsomgeving, dan ben jij zonder twijfel de collega waar we naar op zoek zijn.

Ben je ondertussen even enthousiast als wij en wil je zo snel mogelijk aan de slag bij WILLEMOT, stuur ons dan jouw cv met een kleine persoonlijke voorstelling naar sollicitatie@willemot.be