NIEUW: Marketing Manager

VACATURE
Marketing Manager

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven familiale onderneming en dochter van de Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van onze lokale verzekeringstussenpersonen en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt. Op de hoofdzetel, gelegen in hartje Gent, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: waar een WILL(emot) is, is een weg.

Onze vacature

In jouw functie als Marketing Manager sta je mee aan de basis van de marketingstrategie van het bedrijf. Je ontwikkelt het volledige marketingbeleid en geeft dit vorm in de ruimere Europese context van de OVB Holding. Je lanceert marketingacties op diverse media en analyseert de resultaten. Je stelt een marketingbudget op en monitort dit. Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt en speelt in op opportuniteiten en veranderingen. Tot slot sta je in nauw contact met de externe partners en ben je verantwoordelijk voor de branding van Willemot en haar positionering in de verzekeringswereld.

Jouw profiel

  • Je hebt een diploma in Marketing, Communicatiemanagement of Communicatiewetenschappen en/of hebt jarenlange ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je bent creatief, je stelt de juiste prioriteiten en hebt een flexibele werkmentaliteit.
  • Je bent grafisch en communicatief sterk.
  • Je hebt een goede kennis van de Franse en de Engelse taal.
  • Ervaring in event management is een plus.

Herken je je in deze omschrijving? Dan ben jij zonder twijfel de collega waar we naar op zoek zijn!

Ons aanbod

  • Een marktconforme verloning, aangevuld met – uiteraard – een mooi pakket aan extralegale voordelen.
  • Een glijdend uurrooster met veel flexibiliteit.
  • De combinatie van een toffe werkplek in hartje Gent en het comfort van telewerk vanuit je thuisbureau.
  • Sportfaciliteiten op wandelafstand van het kantoor in Gent en een gedreven Will Team dat activiteiten organiseert om de band onder collega’s en tussen teams te versterken.

Enthousiast?

Stuur snel jouw CV met een kleine persoonlijke voorstelling naar sollicitatie@willemot.be

We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!