NIEUW: Senior Accountant

VACATURE
Senior accountant

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven familiale onderneming en dochter van de Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van onze lokale verzekeringstussenpersonen en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt. Op de hoofdzetel, gelegen in hartje Gent, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: waar een WILL(emot) is, is een weg.

Onze vacature

Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch Finance-team en genieten van een divers administratief boekhoudkundig takenpakket?

Als accountant bij Willemot krijg je de kans om nauw samen te werken met verschillende verzekeringsmaatschappijen en verzekeringstussenpersonen. Je kent je weg in de IFRS-normen zowel als BGAAP en kan ‘closen’ als geen ander. Daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid om de VennB en de BTW te berekenen en de diverse aangiftes in te dienen. Maar dat is nog niet alles! Je kan deelnemen aan projecten met collega’s uit diverse afdelingen, je kan samen interessante managementrapporten opstellen voor de directie of de business, en werkt dagdagelijks samen met zeer ervaren collega’s die jij ondersteunt met je kennis en kunde. Je wordt op korte termijn een echte meerwaarde in een hecht team.

Heb jij wat we zoeken?

  • Ons ideale teamlid heeft een diploma in een economische of financiële richting en een aantoonbare ervaring in een boekhoudkundige functie. Je kan bij ons op een veilige manier een perfectionist zijn. Je kan goed prioriteiten stellen , je bent altijd nauwkeurig en punctueel.
  • Werken met cijfers is jouw passie, je blinkt uit in Excel en denkt analytisch na.
  • Stressbestendigheid en sterke administratieve vaardigheden zijn jouw tweede natuur.
  • Bovendien beschik je over uitstekende kennis van het Engels. Kan je bovendien ook nog Frans of Duits? Pluspunt!

Herken je je in deze omschrijving?*

Dan ben jij zonder twijfel de collega waar we naar op zoek zijn!

* heb je momenteel niet alle bovenstaande competenties, maar denk je toch in aanmerking te komen? Aarzel zeker niet om toch je kans te wagen!

En wat bieden wij jou?

  • Bij Willemot kan je rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met aantrekkelijke groeps- en hospitalisatieverzekeringen, maaltijd- en ecocheques.
  • Werk je graag met flexibele uren? Ons glijdend uurrooster biedt jou de vrijheid die je nodig hebt. Gegarandeerd leer je bij ons dingen bij en krijg je de kans met ons ook jouw kennis te delen, en uiteraard investeren wij ook actief in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling!
  • Als je met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk komt, belonen wij jou met een mooie tegemoetkoming.
  • Bovendien krijg je de beste van twee werelden: een gezellige werkplek in het bruisende hart van Gent én de mogelijkheid om van thuis te werken.
  • Geniet ook van de nabijheid van sportfaciliteiten (gratis fitness!) en een enthousiast Will Team dat regelmatig activiteiten organiseert om de teamspirit te versterken.

Ben je enthousiast geworden?

Aarzel dan niet en stuur snel je CV met een korte persoonlijke introductie naar sollicitatie@willemot.be.

We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!