NIEUW: Service Manager Non-Life

VACATURE
Service Manager Non-Life

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven familiale onderneming en dochter van de Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van onze lokale verzekeringstussenpersonen en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt. Op de hoofdzetel, gelegen in hartje Gent, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: waar een WILL(emot) is, is een weg.

Functie

In je functie als Service Manager heb je een commerciële functie in BOAR en onderhoud je de contacten met de medebemiddelaars in jouw regio. Je verzorgt de prospectie, brengt nieuwe medebemiddelaars aan en overtuigt hen om verzekeringsportefeuilles via Willemot NV te centraliseren. Je geeft de aanzet, stuurt en begeleidt commerciële acties en initiatieven. Je organiseert en stimuleert opleidingen voor medebemiddelaars. Je assisteert de medebemiddelaar en zijn klanten bij expertises en inspecties. Je verzorgt de contacten tussen de medebemiddelaars en de interne diensten van Willemot NV. Daarnaast onderhoud je de commerciële contacten met een aantal key spelers in de verzekeringswereld en binnen diverse verzekeringsmaatschappijen. Ten slotte volg je de evoluties in de verzekeringswereld op de voet en scherp je voortdurend je verzekeringstechnische en -productkennis bij.

Profiel

 • Je genoot een bachelor opleiding of hebt een algemeen master diploma.
 • Heb je een gelijkwaardige ervaring opgebouwd, heb je affiniteit met verzekeringen of heb je een attest PCP/VVD, dan kom je ook in aanmerking!
 • Je combineert technische kennis met een sterke commerciële feeling, benut opportuniteiten en bent vlot in het leggen van contacten
 • Je bent communicatief, draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en verleent graag een goede service.
 • Je werkt nauwkeurig, je stelt de juiste prioriteiten en hebt een flexibele werkmentaliteit.
 • Je bent gemotiveerd en enthousiast
 • Je bent woonachtig in de driehoek tussen Leuven/Hasselt en Antwerpen aangezien dit jouw actieterrein zal zijn
 • Je beschikt over een rijbewijs B

Herken je je in deze omschrijving? Dan ben jij zonder twijfel de collega waar we naar op zoek zijn!

Wij bieden jou:

 • Een marktconforme verloning, aangevuld met – uiteraard – een interessante groeps- en hospitalisatieverzekering, leasingwagen, tankkaart, GSM en laptop en bonificatie.
 • Een uitdagende job in een stabiele doch jonge en dynamische werkomgeving
 • Een contract van onbepaalde duur

Enthousiast?

Stuur snel jouw CV met een kleine persoonlijke voorstelling naar sollicitatie@willemot.be

We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!