NIEUW: Stagiair

VACATURE
Stagiair

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven onderneming met familiale roots en als verzekeringsmakelaar dochter van een Duitse holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van onze lokale verzekeringsmakelaars en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt.

Met onze hoofdzetel gelegen in het hartje van Gent aan de mooie Coupure, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: Waar een WIL(LEMOT) is, is een weg. Door multi-inzetbaar te zijn en out-of-the-box te denken maken wij het verschil.

Ben jij een student Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting Financie -en verzekeringswezen en op zoek naar een stageplaats voor het 1ste of 2de semester? Bij Willemot kan je een eerste glimp opvangen van de dagelijkse werking van een verzekeringsmakelaar en hem daarbij de nodige ondersteuning bieden op het vlak van zijn (schade)beheer.

Aangezien we werken als onafhankelijk verzekeringsmakelaar, maak je kennis met het grootste deel van de maatschappijen op de markt en leer je werken met hun verschillende tools. Daarnaast kan je aan de slag in verschillende takken, zoals leven, hospi en BOAR, maar kan je ook ervaring opdoen in schadebeheer.

Tijdens je stage word je de eerste 2 weken ondergedompeld op de dienst Digital Support. Hier leer je het systeem en de workflow van Willemot kennen. Met deze vaardigheden kan je nadien aan de slag bij één van onze interne teams. Je kan kiezen voor de teams Non Life, Life & Health Care, Claims of ons nieuw team Ondernemingen. Sta je graag in contact met de rechtstreekse eindklant, dan kan je ook opteren voor ons verzekeringskantoor Willemot 1841.

Interesse om ervaring op te doen bij Willemot? Stuur dan snel jouw CV en motivatie door naar stage@willemot.be en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hopelijk tot dan!