NIEUW: System architect

VACATURE
System architect

Willemot nv, opgericht in 1841, is een gedreven familiale onderneming en als verzekeringsmakelaar dochter van een Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van onze lokale verzekeringstussenpersonen en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt.

Op vandaag is Willemot een bedrijf in volle expansie met op termijn tevens Europese doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf kende een groei van meer dan 30% in de voorbije jaren. We hebben al jaren een team zeer loyale en hardwerkende collega’s, maar zijn nog op zoek naar nieuwe medewerkers om deze groei te ondersteunen.

Je bent op zoek naar een job in een bedrijf in volle ‘change’ en dus met veel mogelijkheden, waar niks of niemand lang stilstaat. Wij hebben een KMO-mentaliteit met de mogelijkheden van een beursgenoteerde holding.  Bij ons zijn er veel toffe collega’s, ook al zit iedereen nog even wat verder weg door het verplichte thuiswerk. Wij bieden flexibele werkuren, een kantoor in hartje Gent, een mooi loonpakket en zeker niet onbelangrijk: werkzekerheid!

Werken bij Willemot, is niet zomaar werken voor een verzekeringsmakelaar. Je komt terecht in een bedrijf waar teamspirit en collegialiteit gepaard gaan met persoonlijke en professionele groei..

Ben je een system engineer die zijn tanden wil zetten in de migratie van ons datacenter; waar je naast het uitdenken van het project ook daadwerkelijk de handen uit de mouwen steekt en mee installeert en configureert? Dan ben je de System architect waar we reikhalzend naar uitkijken.

Ben jij onze nieuwe collega of ken jij iemand die samen met ons 2021 wil inzetten met een nieuwe job, mail  jouw cv naar sollicitatie@willemot.be en je krijgt binnen de week een reactie