NIEUW: System Engineer

VACATURE
System Engineer

Willemot, opgericht in 1841, is een gedreven onderneming met familiale roots en als verzekeringsmakelaar dochter van een Duitse beursgenoteerde financiële holding OVB. Als master broker faciliteren en ondersteunen we de werking van onze lokale verzekeringstussenpersonen en vormen we de schakel tussen de eindklant en de verzekeringsmaatschappijen op de Belgische en Luxemburgse markt.

Met een hoofdzetel gelegen in het hartje van Gent aan de mooie Coupure, zetten meer dan 80 collega’s zich elke dag met volle goesting in om het beste van zichzelf te geven. We zijn van het principe: Waar een WILL(EMOT) is, is een weg. Door multi-inzetbaar te zijn en out-of-the-box te denken maken wij het verschil.

Teneinde ons IT-team met 6 andere collega’s die verantwoordelijk zijn voor het volledige systeembeheer te versterken zijn we vandaag op zoek naar een System Engineer.

Als System Engineer maak je een analyse van de huidige infrastructuur (netwerk, PC park, servers..) en zorgt dat deze steeds up-to-date zijn. Je implementeert hardware en infrastructuur oplossingen. Je optimaliseert eveneens de performantie van het netwerk; je bewaakt de toegangsbeveiliging voor het lokale en externe netwerk en behandelt alle gerelateerde problemen. Daarnaast ontwikkel en onderhoud je instructies en aanbevelingen voor de gebruikers. Gezien de overname door onze Duitse partner OVB komt er eveneens een migratie naar hun datacenter en doe je vervolgens het onderhoud en patching van de servers, optimalisatie van security en voert best-practices in. In deze functie kan je rekenen op de IT-verantwoordelijke om bepaalde zaken af te checken maar je staat zelf in voor het begeleiden van het migratietraject, en alles wat hieruit voortvloeit. Je hebt ook coachende vaardigheden om de collega’s op te leiden.

Werken bij Willemot, is niet zomaar werken voor een verzekeringsmakelaar. Je komt terecht in een bedrijf waar teamspirit, persoonlijke groei en collegialiteit gepaard gaan met tal van activiteiten georganiseerd door ons WILL(EMOT) team. Wij bieden een marktconform loon, aangevuld met uiteraard een mooie groeps-en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, en een tegemoetkoming als je met de fiets of het openbaar vervoer komt.

Heb jij een Bachelor of Master Toegepaste Informatica op zak en heb je een goede kennis van Unix, Windows, Ad, Exchange, Netscaler, Firewall en Netwerken?

Ben je open-minded en heb je zin om deel uit te maken van een grote internationale groep waar er af en toe op corporate niveau zaken worden uitgerold die jij vervolgens lokaal moet implementeren? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn.

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag bij WILLEMOT, stuur ons dan jouw cv met een kleine persoonlijke voorstelling naar sollicitatie@willemot.be.